Ontketen je superbewustzijn

In deze tijd waarin we vanuit huis moeten werken en niet ‘naar buiten’ kunnen reizen zoals we gewend zijn worden we uitgenodigd om de reis ‘naar binnen’ te maken. Eigenlijk is ‘binnen’ de enige plek waar jij, ik en iedereen echt kan zijn. Het bepaalt onze ervaring van alles in de buitenwereld; ons werk, onze relaties, ons welbevinden, ons geluk. Alles. Zonder uitzondering.

Dit online programma gaat over deze reis naar binnen, je leert door andere ogen te kijken en daardoor verandert wat je ziet. Je krijgt niet alleen inhoud aangereikt over de belangrijkste ‘bezienswaardigheden’ in je binnenwereld, je wordt ook letterlijk mee op weg genomen in een geleide visualisatie en je krijgt inspirerende werkvormen aangereikt om alle opgedane wijsheid mee te nemen, de praktijk van je dagelijkse leven in.

Als je weet waar en hoe te beginnen is deze reis een stuk gemakkelijker en het is – zeker in deze tijd- ook heel relevant. Als jij jezelf van binnenuit ‘aan’ kunt zetten, zet je als mens je enorme creatiekracht aan. Dat heeft niet alleen effect op jouw leven en loopbaan, maar ook op het grotere geheel.

Anders dan wat we gewend zijn, blijven we in deze cursus niet in het voor ons allemaal bekende ‘bewuste gebied’. We verkennen tevens het iets minder bekende onbewuste gebied en het bijna geheel vergeten superbewustzijn.

Het belangrijkste doel: kennis uit de verschillende gebieden erkennen, herkennen en met elkaar verbinden om met (nog) meer spirit invulling aan je leven en loopbaan te geven.

Wat houdt het praktisch in?

Je kunt op elk mogelijk moment beginnen met het online programma, het is een individuele reis. Zodra je je aanmeldt ontvang je de welkomst e-mail met handige informatie ter introductie. De dag erna begin je aan jouw eigen reis en in een periode van 2 weken ontvang je vervolgens afwisselend audio- en videobestanden met praktische oefeningen en inspiratie. In week 3 vindt er een individueel online coachingsgesprek plaats om jouw resultaten tot een geheel te smeden waar je mee verder kunt in je loopbaan.

Wat wordt er van jou gevraagd als je mee doet?

Zoals met alles geldt bij dit programma ook dat je resultaten afhangen van de energie die je erin steekt.

De reis naar je superbewustzijn is er niet één die je zomaar maakt. De oefeningen en informatie die je krijgt vragen iets van jou. Een andere manier van denken en bereidheid om op een andere manier dan je gewend bent te leren (leren zonder denken).

De belangrijkste randvoorwaarden om zinvol deel te nemen zijn rust en ruimte in je hoofd en focus. Voor je je aanmeldt, is het dan ook aan te raden om jezelf af te vragen of je in de periode dat je deelneemt die ruimte echt kunt en wil maken en je wil verbinden aan wat het programma van je vraagt.

Ga je ervoor, dan levert het je gegarandeerd inspiratie en duurzame nieuwe inzichten op.

Doe je mee?

If you change the way you look at things,

The things you look at change.

– Wayne Dyer –

Dit online programma heeft mij weer herinnerd aan wie ik in essentie ben en welke talenten ik tot mijn beschikking heb om vorm te geven aan mijn bezieling. Ik ben me nog bewuster geworden van mijn eigen bestemming en daar ben ik heel blij mee!

Annemarie is met haar heldere analyse en bezieling een geweldige begeleider op deze innerlijke reis. Het heeft me ook heel veel energie en vreugde gebracht om hier mee bezig te zijn.

Ik kan het iedereen aanraden!

Katinka

Het is best wel hard werken, je doet dit niet zomaar even. Je moet er goed de tijd (en vooral de rust!) voor nemen om de vragen goed tot je te laten doordringen en te voelen of te bekijken wat de paarden je vertellen. De afbeeldingen spreken zeer tot de verbeelding (ik ben visueel ingesteld, dus vond deze werkvorm heel prettig).

Het is geen gemakkelijke materie, dus het is fijn dat je de video’s zo vaak als je wilt kunt terugkijken.

Het eindgesprek waarin je de paarden en de inzichten aan elkaar verbond, heeft mij geraakt en heel duidelijk gemaakt waar het op dit moment in mijn leven om wil gaan; meer autonomie en (met spirit) voor mijn eigen visie gaan staan.

Antonia

If you change the way you look at things, the things you look at change.

– Wayne Dyer –